Het Wijnhuis Sint-Niklaas

Adres

Heidebaan 57 9100 Sint Niklaas
Tel: 03 776 23 00 Fax: 03 766 24 25
E-Mail: waasland@hetwijnhuis.be

Openingsuren

Dinsdag woensdag, donderdag, zaterdag:
doorlopend open van 10.00 tot 18.00 uur

Vrijdag: doorlopend van 10.00 tot 19.00 uur

Maan-, zon- en feestdagen: gesloten

Online bestellen: onze chauffeurs leveren aan huis van dinsdag tot en met zaterdag met uitzondering op feestdagen.

Wijnconsulenten

Kurt Desmedt
Het Wijnhuis Sint-Niklaas
Het Wijnhuis Sint-Niklaas lekkere wijnen wereldwijnen nieuwe wijnen biowijnen Italiaanse Franse klassiekers Spaans cava prosecco champagne
Het Wijnhuis Sint-Niklaas

Het Wijnhuis Sint-Niklaas is gevestigd in het gebouw van het vroegere befaamde restaurant de Reinaert. Het is een schitterend pand dat zich uitstekend leent voor onze wijnhandel. Regelmatig organiseren we wijndegustaties en thema-avonden, voor zowel onze professionele klanten als bedrijven en particulieren.
We zijn reeds 35 jaar actief in de wijn- en horecasector. Kom zeker eens langs en laat je adviseren door wijnconsulent Kurt.

Het Wijnhuis staat voor een gevarieerd aanbod van heerlijke originele wijnen die we selecteren op maat van elke klant. Meer dan 1000 kwaliteitswijnen uit Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, België, Luxembourg, Macedonië alsook uit de 'nieuwe wereld' als Chili, Argentinië, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Verenigde Staten... voor elk wat wils.

Voor elke gelegenheid, feestje of eetfestijn zoeken we samen met jou naar een heerlijke wijn voor een eerlijke prijs. Info over het bruikleen van glazen en frigo? Contacteer ons op waasland@hetwijnhuis.be.